Знания
Начало > Знания > Съдържание

Десет контрамерки за подобряване на уменията на заварени под налягане

(Л) за автоматизирано заваряване на сайта трябва да се даде някои внимание. Защото от гледна точка на тенденцията, от мащабни транспорт ограничения, устройството ще доведе до заваряване работа вътре в завода, някои ще бъдат прехвърлени на строителната площадка. Точкова заварка бедни операционна среда, като не използва автоматични заваръчни технологии, флоат нивомер ще ограничи на гладък напредък на работата на другите.

(2) съгласно реалните бизнес, колкото е възможно въвеждането на редица напреднали заваръчна техника, ефективно използване на заваръчните процеси, намаляване на разходите и подобряване на ефективността.

(3) за да се ускори CO: миг прилагане на налягане кораб заваряване, много преди заваряване основната работа за насърчаване на използването на ефективни, евтини CO: газ екранирани електродъгово заваряване.

(4) към подготвителната работа за заваряване като материал точност, скосяване качество, определят по-високи изисквания за качество. Като CNC рязане, скосяване механична обработка, автоматична партньорска група. Ами в аванс на подготвителната работа за разширяване на покритието на автоматично заваряване технология, за да положи солидна основа.

(5) за активно участие в новите технологии, нови технологични изследвания и развитие, начело на уред под налягане, заваряване, заемат високи земята.

(6) да крак с новите тенденции в материали за съдове под налягане и укрепи изследвания заваряемостта.

(7) в комбинация със съответните изследователски институти, с помощта на компютърни технологии разработени за съд под налягане производствена промишленост, заваряване експерт система, като оценка на процеса на компютърно, автоматизирано заваряване качествен контрол, компютърна подготовка на технологии за заваряване.


Един чифт: Tee производствен процес

Следваща: Не

Jingjiang Jinlun машина Производство Ко ООД

S