Знания
Начало > Знания > Съдържание

Мина кола след големи изковки, ковани топлинна обработка

Вредност бяла точка бяла точка 1.1 е вътрешна пукнатини причинени от водород в стомана, твърдо състояние високо водородно съдържание в стомана, стоманата става трошлив значително, по същество, бели петна са крехки недостатъчност. Наличието на бели петна така че механичните свойства на стомана, особено драстично намалени напречно еластичност и издръжливост, се превърна в най-опасните източник на фрактура, сериозно засягат производителността и живота на части. Следователно, коване, след като бяла точка, коване трябва да бъде бракуван.

1.2 морфология бели точици в надлъжна посока на повърхността на фрактура на коване се появяват като остри ръбове закръглени или овални петна, сребро бяла; ниско увеличение в напречната екземпляри като малки линията пляскане, дължината на няколко мм, най-големият десетки милиметри.

1.3 условия и бели петна, произведени от формиране на температура след коване, стомана и водород стрес (деформация стрес, топлинен стрес, организационни стрес, особено в стрес) при комбинирания ефект произведени. Температура за захаросване на бели петна се охлажда на празен коване сравнително ниска температура около 250 ℃ до стайна температура този диапазон.

1.4 подчертава връзката между водорода и формирането на бели петна в литературата [2 автори посочи: "стомана съдържа достатъчно количество водород е необходимо условие за образуването на бели петна, наличието на вътрешно напрежение могат да допринасят за образуването на бели петна ефект, така че преситено водородно съдържание е да се произвеждат бели точки"обвиняем" , докато вътрешно напрежение е "съучастник". "много задълбочено да кажа на връзката между две бели петна.


Jingjiang Jinlun машина Производство Ко ООД

S