Знания
Начало > Знания > Съдържание

Дали повърхността на фланците има неблагоприятен ефект върху печата?

Има ли повърхността на фланците грубо въздействие върху пломбата?

Дали Фланците са по-гладки, толкова по-добре? Всъщност, това не е така, трябва да видите къде използвате, така че фланците ще имат различна грапавост на повърхността, следващите производители на фланци, за да ви дадат подробно описание на персонала.

Неравностите на повърхността на фланците върху уплътняващия ефект на голямо удара, особено при използване на немека уплътнение, стойността на грапавостта на уплътняващата повърхност е една от основните причини за изтичане. Например, завъртане на повърхността на фланците на ножа е спирала, използването на метално уплътнение, ако стойността на грапавостта е голяма, уплътнението не може да бъде блокирано ножче, оформено от спираловидния канал, под налягане, медията ще изтече надолу този изкоп.

Мекото уплътнение има много по-ниска степен на гладкост по повърхността на фланците, тъй като е лесно да се деформира и да блокира режещия ръб, като по този начин предотвратява изтичането. На меката уплътнение фланците са твърде гладки, но не са лоши, защото в този момент интерфейсът на изтичане на съпротивление става по-малък.

Ето защо, когато купуваме Фланци, може да се използва в зависимост от собствената им среда, за да се потвърди дали е необходимо да се изглади или да се нанесе груба точка, разбира се, не знаете къде да се консултирате с производителите на персонала на Фланци, ние ще ви предоставим най- използване на програмата.

Фланци от неръждаема стомана, тъй като неръждаемата стомана има добра корозионна устойчивост, така че тя може да направи структурните части да поддържат целостта на инженерния дизайн. Фланците не причиняват корозия, износване, корозия или износване. Фланците, съдържащи хром, също осигуряват механична якост и висока степен на удължаване при едно лесно производство на части, могат да бъдат удовлетворени от нуждите на архитектите и конструкторите. Всички метали реагират с кислород в атмосферата, за да образуват оксиден филм на повърхността. Ако се образуват отвори, повърхността на въглеродната стомана може да бъде осигурена чрез боядисване с боя или метал, устойчив на окисляване, но, както е известно, тази защита е само филм.

Фланците при използването на процеса включват:

1, хром Фланци тръба след втвърдяването на американските стандарт фланци фланци по-големи, склонни да се счупят. Ако същият тип заваряване от хром от неръждаема стомана (G202, G207) трябва да е с повече от 300 ° C предварително загряване и 700 ° C след бавното охлаждане. Ако заварката не може да бъде след заваръчна термична обработка, трябва да използвате електрода на фланцовите тръби (A107, A207).

2, Фланци, за да се подобри устойчивостта на корозия и заваряемостта, както и подходящото увеличение на количеството стабилни елементи Ti, Nb, Mo и т.н., по-добре от хромните фланци по-добре. При използване на същия тип хром Фланци електрод (G302, G307), трябва да бъде повече от 200 ° C предварително загряване и 800 ° C след закаляване около лечението. Ако заваръчните шевове не могат да бъдат термично обработени, трябва да използвате електродния фланцов фитинг (A107, A207).

3, за да се предотврати нагряването на фланците, причинено от корозия на очите, заваръчният ток не трябва да бъде прекалено много, по-малко от около 20% от въглеродната стомана, дъгата не трябва да е твърде дълга, студена между слоевете, ,

4, електродът трябва да се използва за сушене, титанов калциев тип трябва да се изсуши при 150 ℃ за 1 час, ниска водород тип трябва да бъде 200-250 ℃ сушене 1 час (не може да се повтаря сушене, или лесно да се обелва кожата кори ), за да се предотврати заваряване на паста и други замърсявания, така че да не причини заваряването да увеличи съдържанието на въглерод и да повлияе на качеството на заваряване.

5, заваряване на тръби с фланци, чрез многократно нагряване на варовици, намаляване на устойчивостта на корозия и механични свойства.

6, тръбата с ниско налягане може да използва проводниците Фланци, налягане над 4 кг, използвайки заваръчните фланци, електрода трябва да има добра корозионна устойчивост и устойчивост на оксидация. Добавете уплътнение между двата фланеца и го затегнете с болтове. Различни нагнетателни фланци имат различна дебелина и използват различни болтове.


Jingjiang Jinlun машина Производство Ко ООД

S