Ковани вентили за измерване на размерите на вала на валовия вал на фланцовите болтове

Ние произвеждаме видове ковано тяло, телата се използват главно за клапани, измервателни уреди и други съоръжения. В сравнение с излятото тяло, качеството на кованото тяло на измервателния клапан е много по-добро, ковано тяло е подходящо за клапаните с високо налягане.

Ние произвеждаме видове ковано тяло, телата се използват главно за клапани, измервателни уреди и други съоръжения.

В сравнение с излятото тяло, качеството на кованото тяло на измервателния клапан е много по-добро, ковано тяло е подходящо за клапаните с високо налягане. Като цяло, излятото тяло, склонно към дефекти, като свиващата кухина, шлаката, но кованото тяло няма да има тези дефекти, кованото тяло има перфектната плътност на вътрешните му части.

Нашите материали от ковано тяло: неръждаеми стомани, въглеродни стомани, легирани стомани, 316L, 316, 304L, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, A105, F11, S355J2, Ck45 и др.

Ние също имахме компетенциите за машинно обработване, боядисване, монтаж, така че е добре да доставим завършеното ковано тяло с пълна обработка, CNC-обработка, фрезоване, пробиване, резбоване, боядисване, сглобяване и др.

Освен това можем да направим тестовете за налягане в нашата фабрика, така че не е проблем за нас да доставяме перфектните подправени тела.

Отивате ли на едро персонализирани ковани Valve Meter тялото Camshaft Flangebolt изковани от един от водещите производители и доставчици Drop ковани изделия? Тогава можете веднага да се свържете с нашата фабрика.

Hot Tags: Ковачен клапан за измерване на теглото на корпуса на разпределителния вал на фланцови крони доставчици, производители, фабрики, на едро, персонализирани
Свързани продукти

Jingjiang Jinlun машина Производство Ко ООД