Електрически машини

Моторизирани шпиндели за високоскоростни честотни машини

Моторизираните високоскоростни честотни машини са широко използвани в CNC машини, машинни центрове, центрове за обработка на машини за машини, машинни инструменти, дървообработващи машини, центробежни машини, обработка на стъкла, производство на четки, заключване и други индустрии. Движенията на двигателя се характеризират с нисък шум, малки ...

Моторизираните високоскоростни честотни машини са широко използвани в CNC машини, машинни центрове, центрове за обработка на машини за машини, машинни инструменти, дървообработващи машини, центробежни машини, обработка на стъкла, производство на четки, заключване и други индустрии.

Шпинделите на двигателя се характеризират с нисък шум, малки вибрации, голяма сила на въртящия момент и стабилна работа, със скорост до 0,01-0,1 милиона оборота и мощност до 30kW.

С помощта на прецизното оборудване за обработка, научните и разумни технологични процеси, усъвършенстваните методи за изпитване и технологията за монтаж на първа класа заедно с високопрецизните и високоскоростни керамични лагери, компанията е доставила серийни високоскоростни мотори, Скоростни моторизирани шпиндели за процеси на пробиване, фрезоване, смилане и резбарство.


Отивате ли на едро персонализирани моторизирани високоскоростни шпиндели честота машина от един от водещите производители на електрически машини и доставчици? Тогава можете веднага да се свържете с нашата фабрика.

Hot Tags: Моторизирана високоскоростна честота машина шпиндели доставчици, производители, фабрика, на едро, персонализирани
Свързани продукти

Jingjiang Jinlun машина Производство Ко ООД